Автоцентър Емиза

ФИРМА „ЕМИЗА“ЕООД гр.САМОКОВ, СОБСТВЕНИК на АВТОКЪЩА „ЕМИЗА АУТО-МОТО“, ЧИЯТО ОСНОВНА ДЕЙНОСТ е СВЪРЗАНА с ВНОС на АВТОМОБИЛИ, ТОВАРНИ и ПЪТНИЧЕСКИ БУСОВЕ, РЕМАРКЕТА и ДРУГИ от 2010г., ГЛАВНО от ИТАЛИЯ и ГЕРМАНИЯ.  ЗА ТЯХНОТО ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ и НАША ОСНОВНА КОНЦЕПЦИЯ – ОКАЗВАНЕ на КОМПЛЕКСНА АВТО- ПОМОЩ, ПРЕЗ 2019г. СЪЗДАДОХМЕ АВТОЦЕНТЪР „ЕМИЗА“, НАХОДЯЩ се в гр.САМОКОВ, ул.“ЯСТРЕБЕЦ“№3.

БЛАГОДАРЕНИЕ на ПРАВИЛНАТА ФИРМЕНА ПОЛИТИКА, ПОСТОЯННОТО ПОВИШАВАНЕ  на НИВОТО на КВАЛИФИКАЦИЯ на ПЕРСОНАЛА и НЕПРЕСТАННОТО ОКОМПЛЕКТОВАНЕ с   ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪВРЕМЕННА ТЕХНИКА и ЗАЛАГАЙКИ на ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КОНСУМАТИВИ, ЧАСТИ и БЕЗАЛТЕРНАТИВНА  СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ, НИЕ СЕ НАЛОЖИХМЕ на ПАЗАРА, КАТО ФИРМА, КОЯТО ПРЕДЛАГА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА с ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО, ДОКАЗАН ПРОИЗХОД И РЕДОВНИ ДОКУМЕНТИ, ПРЕДОСТАВЯЙКИ на КЛИЕНТИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТТА  да УПРАВЛЯВАТ НАДЕЖДНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА.

АВТОЦЕНТЪРЪТ РАЗПОЛАГА с 5 ХАЛЕТА, ПРОФЕСИОНАЛНО ОБОРУДВАНИ ЗА РАЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ РЕМОНТИ и УСЛУГИ, ПРЕДЛАГАНИ от НАС;

  *АВТОМИВКА и ПРАХОСМУКАЧКА на САМООБСЛУЖВАНЕ –4 КЛЕТКИ /БЕЗКОНТАКТНО, ПАРОСТРУЙКА, ВОДОСТРУЙКА, ВАКСА/

  *АВТОМИВКА и АВТОКОЗМЕТИКА –/ЦЯЛОСТНО ПОЧИСТВАНЕ, ВЪТРЕШО, ВЪНШНО, ИЗМИВАНЕ, ПАСТИРАНЕ, ПОЛИРАНЕ на ФАРОВЕ и ЕЛЕМЕНТИ, ПРАНЕ на САЛОН, ПРАНЕ на КИЛИМИ/

  *КАНАЛ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ и СМЯНА –/МАСЛО, АНТИФРИЗ, СПИРАЧНА и ОХЛАДИТЕЛНА ТЕЧНОСТ, ФИЛТРИ, РЕМЪЦИ и ДРУГИ/

  *ГУМОМОНТАЖНА И БАЛАНС –/АЛУМИНИЕВИ и МЕТАЛНИ ДЖАНТИ до 24цола на ЛЕКИ, ТОВАРНИ, АВТОМОБИЛИ, БУСОВЕ и ДЖИПОВЕ–ХОТЕЛ за ГУМИ/

  *СЕРВИЗ –/ХОДОВА ЧАСТ, ОКАЧВАНЕ, СПИРАЧНА И ОХЛАДИТЕЛНА СИСТЕМА, ДИАГНОСТИКА, РЕГЛАЖ на ФАРОВЕ и ДРУГИ/

  *ПУНКТ за ГТП –/ЛЕКИ, ЛЕКОТОВАРНИ, БУСОВЕ, ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ до 3,5т., РЕМАРКЕТА, МОТОРИ И МОТОЦИКЛЕТИ/

КАФЕ-КЛУБ „ЕМИЗА“ е на РАЗПОЛОЖЕНИЕ на ВСИЧКИ КЛИЕНТИ на АВТОЦЕНТЪРА, КЪДЕТО МОГАТ да ИЗЧАКАТ АВТОМОБИЛА СИ и се НАСЛАДЯТ на АРОМАТНО КАФЕ, ШОКОЛАД, БЕЗАЛКОХОЛНА НАПИТКА или БИРА, СЛАДОЛЕД и ДРУГИ на ТЕРАСАТА под ЗВУЦИТЕ на АВТОХИТ  МУЗИКА или ВЪТРЕ, в ОБСТАНОВКА, ПРЕДЛАГАЩА УЮТ и ТОПЛИНА ПРЕЗ ЗИМАТА и ПРОХЛАДА ПРЕЗ  ЛЯТОТО.

АВТОЦЕНТЪРЪТ РАЗПОЛАГА със СОБСТВЕНА ПЪТНА ПОМОЩ, за ТРАНСПОРТ на АВТОМОБИЛИ и БУСОВЕ в СТРАНАТА и ЧУЖБИНА, КАТО ПРЕДЛАГА СЪЩО ТАКА и СЪДЕЙСТВИЕ в КАТ, ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ и ВАДЕНЕ ТРАНЗИТНИ НОМЕРА.

В ОФИСА на АВТОЦЕНТЪРА МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ВАШАТА НОВА Г.О., КАСКО, ДА ПЛАТИТЕ ВНОСКА, А НАШЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е ДА ВИ УВЕДОМИМ с SMS, ДНИ ПРЕДИ ПРЕДСТОЯЩАТА ВНОСКА или ИЗТИЧАЩИЯ ГОДИШЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД.

АВТОЦЕНТЪРЪТ ПРЕДЛАГА ГОЛЯМ ИЗБОР от АКУМУЛАТОРИ, ГУМИ НОВИ и ВТОРА УПОТРЕБА, МАСЛА, СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ, АНТИФРИЗ, ТЕЧНОСТ за ЧИСТАЧКИ, АВТОКОЗМЕТИКА, АКСЕСОАРИ. 

ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ, ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ НАШИЯТ АВТОЦЕНТЪР И АВТОКЪЩА  ИМАТ ЗАПАМЕТЕНА ИСТОРИЯ в АРХИВ.

ПРИ НАС МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ДОГОВОР  за АБОНАМЕНТНО СЕРВИЗНО и ПЕРИОДИЧНО  ОБСЛУЖВАНЕ, А ЗА КОРПОРАТИВНИ и СПЕЦИАЛНИ КЛИЕНТИ се ДОГОВАРЯТ и ДРУГИ ЦЕНИ.

ПОСЕЩАВАЙКИ НАШИЯТ АВТОЦЕНТЪР ВИЕ НИ СЕ ДОВЕРЯВАТЕ, А НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ и ЩЕ ГАРАНТИРАМЕ ВАШЕТО УДОВОЛСТВИЕ от ШОФИРАНЕТО ДА БЪДЕ ПЪЛНОЦЕННО!

ЗА ВАШЕ УДОБСТВО РАБОТИМ от ПОНЕДЕЛНИК до СЪБОТА от 08.00ч-18.00ч.!

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТГОВАРЯМЕ НА моб.0888564647/ 087768334/ 0876594440

 

Автоцентър Емиза

Автоцентър Емиза